Tillbaka

Hej bloggen. nu fungerar mitt internet igen! Wohoo! Usch jag försov mig i morse jag hann i tid till skolan men ja hann inte ens kamma mig. Så idag blir det att gå och sova tidigt.. Jag måste duscha, fixa mig och fixa lite innan jag ska sova. Men de hinner jag nog.

Nu är de höst de börjar bli lite kallare och man måste fundera på att köpa ny jacka kanse skor mössa vantar och allt de där. Har vart på stan och kollat på skor idag då.. Men shit va svårt de är att bestämma mig. Ja de lär ju inte bli nå skor nu på länge. Lär ta tid innan jag har bestämt mig vilka jag vill ha.. Antingen är dom för kalla eller så kanske de är ett par vanliga som typ alla andra har och de vill ja inte ha. Men snart ska jag bestämma mig =)

Kollade på en jacka också men inte gick de bra de heller. Jag skulle vilja ha en skinjacka. Men vilken ska man köpa om man vill ha en bra men ändå inte en som alla andra ha? hm.. de blir nog ganska svårt..

Men de blir nog en tur på stan imorron också! Heheh

Men nu ska jag duscha. puss

Tillbaka i bloggvärlden igen!

Hejsan alla läsare. hehe kanske lite tidigt att skriva läsare. Har väl  som inga än. Nu är de sista gången jag gör en blogg. NU är det denna som gäller eller ingen alls. Vet inte hur många bloggar jag har haft nu. Men jag vet at detta är den sista. Jag ska ge järnet. Uppdatera varända jävla dag!. Jag lovar!
Ska fixa lite snyggare design på bloggen lite senare. Så de blir trevligt att komma in hit å läsa =)
Dagen idag blev inte som planerat.. Hade tänkt fara in till stan med killen. Men de spö regnar och han sover. Ajja han kan sova. Så kan jag sitta här och starta igång bloggen lite. Vill ändå inte fara in till stan när de forssar ner regn från himlen.

Jag kanske ska skriva lite om mig själv. Så ni får veta lite mer om vem jag är. Ja, jag heter Lina. En helt normal 17 årig tjej från luleå. Jag är tillsammans med en kille sen länge tillbaka. Jag går andra året på gymnasiet och ska helt klart kämpa för att gå ut med bra betyd en utbildning och förhoppningsvis ett jopp på g.. PÅ fritiden när jag inte är i skolan spenderar jag mkt til till att vara mig vänner min  kille och vara ute och röra på mig. Jag brukar försöka vara ute och springa en gång om dagen men de blir lite mer sällan. Hhehe ni får inte tro jag är nån väl tränad brud nu för de är nog lite fel :P
Om de nu är någonting annat ni undrar är de bara att skriva svara på allt!

Nu blir de att läsa bloggar och ping min egen. Måste ju visa att jag finns =)

Många kramar till dig som faktiskt har hittat min blogg <3


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0