1 år idag

R.I.P

23 December 08-12-23

Denisé Markström <3


Saknar dej så mkt. Vill bara  ha dej här just nu. Skulle göra vad som helst för att få dej tillbaka.
Men tyvärr så vet jag att de inte går. Idag tänker jag på dej lite extra. Du är s otrolig älskad och saknad av många.
,MÅnga kramar till himlen













Vila i frid Densie

22 December

Har inte så mkt att skriva om. Orkar inte skriva så mkt heller just nu. Imorgon är det den 23 exakt ett år sen Denisé Lämnade våran jord. Jag saknar dej dag ut å dag in. Du betyder otroligt mkt även om vi inte kände varann så jätte länge.

Nu blir de snart sista skoldagen vi ska typ fika hehe sen gå hem..

Men men puss på er så hörs vi

Men godmorgon

Wohoo ännu en ny dag : ) Härligt igår blev inte min dag som planerat m,en så kan de bli de blev att liga å tjura i soffan hela kvällen till Snygg sexig singel ; ) Hehhe men de var ju faktiskt kul de också Hhaha den filmen var ju faktiskt bra ju :P

NU ska jag till Jappe och vi ska sen till stan å köpa julklappar haha eller ja han ska julshop jag har inte nå pengar :,(
MIn buss går snart så måste gå. Puss på er alla underbara ha en underbar löradag ; )

Musik ! <3

Hello

Mitt möte tog precis slut. De gick bra och så fick jag till och med en julklapp så ja de vart ett bra möte hehe. Fick en ljuslyckta som man kan hänga i fönstret : )

NU lyssnart jag på Taio Cruz Och ska sminka mig innan jag far till stan.
Men nu har jag lite brottom skriver senare

Puss älskar er

Fredag : )

Hejsan alla söta : )

Idag är de en underbar fredag ju!  Jag ska på skolan har bara en lektion tekenspråk. Sen har jag möte ovh tvättstugan : ) sen blir de att vara med älskling <3

Jag älskar dig Jacob och jag behöver dej nu!

Vad ska ni göra idag? Fest? ; )

Kort uppdatering

Hej tänkte skriva en kort uppdatering.


KOm precis hem från mitt möte som gick bra :D Litet leéende på läpparna : )
Nu blir de att diska laga mat å sen se en film. Till mat blir de Ris och någon köttfärs sak och till de ska jag se I am Sam en drama film som jag tänkte se länge nu. Men de har inte blivit av. Men ikv då ni ;)

Puss på er så hörs vi senare

Torsdag

Hejsan allihpa.

Idad var de sista dagen  på praktiken. För i år iaf. Ganska skönt med tanke på att snart är de jul å vi väntar en mkt jobbig tid. å för min del har den jobbig tiden redan börjat har så otroligt jobbiga saker att ta i tu med nu! Uach hatar de de är ju för fan jul nu ska man vara glad och räkna dagarna till julafton!!
Men men alla kan väl inte vara lyckliga jämt. Tyvärr var de dax för en jobbig period för mig..
Sista dagen idag har vart riktigt skön faktiskt trots att allt började med att jag försov mig. Men men de gjorde inget min handledare tyckte jag skulle få sluta tidigare ändå de är ju snart jul å min sista dag för i år så ; ) Fick en lite julklapp av henne : ) Så söt en chokladask från Cloetta : ) Najs!
Nu ska ja snart ta bussen till örnäset på möte : ) Blir nog kul tror jag. Tänkte ta å sminka mig först också. Så man känner sig lite fin hehe : )

Jag såg precis på Paradise Hotell svin bra ju! Hehe den där Rami han är lite lurig jag tror fan han lyckar hjärn tvätt Andreas också ; ) Härligt när de händer lite : )

Men men nu blir de att spendera lite tid framför spegeln så hörs vi ikv pussar pussar

onsdag

Haft praktik idag. från 2 till 8. For för bi jappe ett tag innan jag tog bussen hem. alltså har jag haft en helt ok dag idag. Snart komemr Kim förbi å ser film : ) Sen blir de att sova ska upp tidigt imorron. Usch! men de inebär ju också att jag stular tidigt :D Gilla!

Å en sak till Jag HATAR min grannre!!!!!!!!! Vem fan har fest på en onsdag i ett lägehetshus? Okey d ekankse de är många som har. Men jag hatar de. Känns som om hela min lägenhet kommer skaka sönder!! HATAR DETTA!!

Om de inte är tyst efter 10 så ringer jag störnings... Usch

Men men så kan de vara.. Iaf så måste jag kolla face och sen ska jag krypa ner i soffa å se film . Puss hejs



Hehe just de.. OM d eär någon som vill ha en herman av mig så får ni gärna vet inte vilka ja ska ge till. Alltså herman är en deg :P

Tisdag

God morgon alla pigga människor : ) Nu ska har jag precis ätit frukost ska tvätta mig och fara till praktiken  Kommer nog bli kanska kul tror jag.
Idga kommer jag ha en bra dag om den blir som planerat : ) Praktik först sen fafa för bi min älskade mormor och kolla hur hon har det. Sen blir de att fara till mammas jobb när hon slutar köpa hårfärg och sen far jag och mamma hem till mig och äter middag och färgar håret : )

Kommer nog bli kul. Ska nog klippa henne också förhoppningsvis så kommer även jag färga mitt hår : )
Hade ju som behövts ucsh så ful min utväxt är..

Ja idag är de ju då Tisdag som innebär att idag är de Andra Avenyn :D LÄngtar : )

Nu ska jag fixa mig sen springa ut i de härliga snö vädret och ta bussen till praktiken : ) Puss på er.

Älskar dej Jacob I love you more for every day babe ♥

Måndag

Ja idag är de ju så måndag. Hatar måndagar som så sega. Men denna dagen vart ändå rätt bra faktiskt eftersom att vi hade frittval på idrotten de gjorde att de känndes som om de gick snabbare än vanligt : ) Hehe sen när skolan var slut var de dax för stan med älsklingen. Hehe han köpte lite nya kläder skor och två jeans. ; ) Svin snyggt . Hehe för min del blev det inge köp alls. eftersom att jag inte har några pengar.. : (

Sen efter stan blev de att fara till jappe å se film andra filmen av herry potter vi har tänkte se alla filmer på kort tid. Men trött som jag är så somnade jag till filmen Hhaha typiskt mig! ;) Vi får ta å se om den någon annan dag..
Och ÄNTLIGEN har jag tagit tumman ur röven och skurat golvet, diskat och annat kul : ) Så nu luktar de gott gott i min lägenhet :D Hhehe

Eftersom att jag inte ätit mer än godis sen luchen så blir d emat nu : P Sen middag men så är de när man tryckr i sig godis XD Love Godis!

Har ni sett filmen "I am Sam" ? Tänkte se den också ska tydligen börja gråta har jag hört hoppas den är lika bra som mina förväntningar om inte bättre ; )


Och till lisa Lejon å Nilssom - Jag tror inte riktigt de där blev helt rätt HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH

Eller vad de nu var jag saXD

Puss på er alla underbara så ses vi imorgon ;) Då är de Andra avenyn !!!! ♥

Godmorgon

Hej! Nu är det måndag igen.. KUl värre! Not.. Men men inget jag kan göra någonting åt.
Har ätit frukost och nu håller jag på att fixa mig. Ska snart sätta mig på bussen till skolan. Till min glädje så såg jag imorrse att de är typ 10- Ute Wohooo Äntligen!!

Efter skolan ska jag och Älsklingen på stan och kolla runt lite : ) Hehe
Usch jag har så otroligt lite att skriva om men men om de nu är någon som är intresserad av vad jag har gjort imorrse och kommer göra senare av dagen så vet ni ju de nu :P Hahha

Men men nu ska jag fixa håret så jag inte missar bussen Puss hejs

Hejsan alla underbara!

KOm hem för inte så länge sen vart hos älskling och sett första filmen av herry potter.  : ) Jätte mysigt ; ) Har duschat lite å nu blir de sängen. Längtar till en djup sömn.

Älskar dej Jacob. För den du är.Är så otroligt lycklig du inte har släppt taget om mej <3

Love

I believe in fate.
I believe in you
, I believe in us.
I do not like everything that happened in my life.
There is nothing I can do something about
. Book of life is already written, I will never be able to delete those pages that makes my life so difficult.
I think life is a challenge. We will go through the things we did not believe a man could handle.
but we are clear that we will be rewarded.
And you Denise, you have already passed the challenge.
I promise you I will never give up the fight.
I will fight for a good life.
and I know you'll be here by my side and supporting me when things get too difficult.

Life is already written there is nothing we can do.
Just live it.

RSS 2.0