Del 1.



Denisé, Nu ska jag börja bearbeta, börja om, börja gilla mig själv för den jag är och stå för allt jag gjort i mina dagar.Jag ska börja se allt de underbara jag har i mitt liv och vad som kan bli bättre.

Jag pratade om dig idag, Och när hon sa den värsta meningen som finns. -Hon är död, Lina. Brast allt. Tårarna sprutade och min tunna mur föll. Jga har inte förstått hur det har sett ut, hur jag har gömt dig där inne och inte släppt ut dig.
Det hjälper att gråta att prata om dig och minnas med andra. Men jag kommer inte klara av det själv. Jag vill att di hjälper mig att du finns med mig nu och för alltid.


Att prata är en otroligt viktig del som jag har missat. Jag trodde jag pratade av mig nog mkt men de gör jag inte. Jag gömmer de viktigaste sakerna de saker som är som tyngst de som jag verkligen behöver prata om.
Denisé är en av de saker som ligger in gömt längst där inne. Och nu känner jag att de inte håller längre. Förr kunde jag prata om henne men nu får jag hålla emot för att inte gråta. Bägaren har blivit allt för full. det rinner över så fort de fylls på med lite lite till.
Hade ett möte idag som gjorde mig  medveten om att jag inte har Bearbetat min kompis död, jag bara gömt undan den, försökt glömma och inte vågat inse.




Denisé, Jag älskade dej för den underbara tjej du var å jag älskar dej för sen underbara ängel du är. Du kommer alltid finnas i mitt hjärta på en mkt speciell plats ♥ Mycket kärlek till dig

Godmorgon =)

Nu känns de som att våren är på väg. solen skiner in i lägenheten när man vaknar :) Härligt!
Nu har jag precis ätit frukost  Ekologiskfilmjölk med skivad banan och trägårdsbär. så mkt godare än typ skoksbärsfil. En bra start på dagen vill jag säga :)

Jag har tänkt att jag ska böra göra bloggar och lotta ut dom :) Och om man vill ha en på bestälning kanske ta betalt :)
Blogga är nemligen inte min grej. Men att designa älskar jag mer än någonting annat :) så vi får se om min tanke blir mer än just en tanke :)
Nu ska jag sminka mig och så =) sen bär de av till skolan puss alla underbara, tänk på dom ni älskar och glöm inte era vänner <3<3

RSS 2.0