Hello

Hoppas att allt är bra med er underbara!
Med mig är de helt ok. Har suttit med Ps hela morronen å nu har jag ont i ryggen som fan. Sitter på en trä stol.. Måste köpa en mjukare! Heheh

Nu har jag precis ätit pannkakor. Och lyssnar på musik.



Den är bra den här låten..


Börjar kl 3 idag på praktken =) Får inte glömma att ta med mat. Som jag gjorde igår. Usch snacka om att jag var hjungrig när jag kom hem. Heheh Usch ja. Imorron är de origentering. TAGGAD!! shit asså de ska ju bli sjukt kul de där.. LÄngtar som fan typ. Hehhe nu låter jag ju som en sport nörd eller nå liknande men jag tycker verkligen de ska bli roligt.

Nu har de ju börjat bli svin kallt ute.. Jag måste hitta en mössa NU! Höll fan på att frysa sönder igår när jag väntade på bussen hem från praktiken. Fick vänta i en halv timme innan bussen kom. Men men så kan de gå. Idadg ska jag ta på mig lite mer kläder tänkte jag. =)

Jag tänkte börja fixa massa bloggjeaders åt er som vill :) Tänkte de kunde vara kul =)
Så bara att skriva in era önske mål så ska jag göra så gott jag kan =)

Pusshejs

..

Vill bara aäga att jag är helt fast i Photoshop. Älskar de verkligen.










Hejsan

Ny praktik idag. På ett handikapp boende.. de kommer bli jätte kul! Hoppas de blir så kul som jag förväntar mig. Börjar inte förs än kl 2 å slutar 8 =)
Vad ska ni göra idag? Puss

Ny design

Heej,

Idag är de ännu en söndag.. Usch dom brukar inte vara så roliga dom.. Men denna har vart helt ok faktikst, Inte rolugare än söndagar kan vara. Jag vaknade hos jappe. Mysigt! Han och hans familj började med att riva en dörr. de kanske inte var så kul.. Eftersom att jag bara tittade på. :P Men eftersom att jag är allergisk mot alla deras djur så for jag hem där vid två nån gång.

När jag kom hem färgade jag håret  =) De blir typ jätte bra tyckte jag. Kanske inte så stor förändring.. Lite mörkare brun bara. Men jag är nöjd. Blev nså hungrig efter de så jag bestämde mig att käka och de blev en underbart god midda.. Pannkakor! Love!! (L)

NU sitter jag vis datan och har precis gjort Jappe bloggdesig klart =) (Klicka!)
Nu ska jag fixa en till blogg =) Hoppas den blir bra den med =)
Får se om jag orkar göra en ny design till mig också min design nu är ju som inte så fin..

Men vi hörs snart när jag gjort designen till jessika =)

Men Fuck!!

Jag kan ju lugnt säga att just nu så är de inte på topp. Mobilen är helt jävla paj och jag vet inte nå om mina pengar. Jag vet inte ett skit just nu!! Blir så jävla less..... De ända jag vill nu är att Jappe ska komma och hålla om mig..

De här var inte lätt alls, Jag hatar de och vill bara dö!

De höll på att hända igen!

Som ni alla vet så är jag ganska jätte bra på att bytta bloggar. De kan jag inte riktigt säga är en bra egenskap. Nu har jag inte skrivit på ett bra tag. Men nu ger jag inte upp i första taget. Igår började min kille med en blogg (Klicka!) När jag läste den fick jag liksom glöden tillbaka.

Mitt liv har inte vart lätt. De kanske inte ditt heller har? Vad vet jag.. Jag har läst så många bloggar där folk skriver om deras liv, problem och hur de kämpar för att ta sig tillbaka som tillexempel Pia (Klicka!) Och många gånger då jag har slutat blogga eller tänkt sluta, Så har de vart för att jag inte haft nå att skriva om. Men nu har jag insett att jag har faktiskt också en livs historia jag med. Ja har många tankar jag inte tar upp med andra. Tankar som bara jag vet. Tankar som jag inte vågar/klara av att dela med andra. Men att skriva i en blogg gör de så mkt enklare. Ja kan skriva om allt jag tänker på. NI kan komentera och jag kanske mår bättre av att få ut allt ur hjärtat. Ja har nu planerat att öppna hela mig inför denna blogg. Jag ska visa er i min själ och jag hoppas att ni kommer att gilla de.

Idag tänkte jag skriva om min kärldek till mig själv.. Jag har hela mitt liv vetat att jag är osäker, blyg, tyst och lite ensam. Det har gått lite fram och tillbaka. Men en sak som inte har blivit bättre bara sämre är de där med självförtroendet. De är nog någonting som man inte bara får. Nå man måste kämpa för att ha och behålla. Jag kollar alltid på alla andra. Vad dom har på sig hur deras kroppar ser ut. Hur dom sätter upp håret, Hur dom pratar ja i stort sätt allt! Jga vill så gäran bli som dom! Men vilka är då som? Jo de är dom där tjejerna på skolan. på H&M, i stan Ja alla tejer som har en egen stil en egen vilja och bra självförtroende. Dom finns överallt runt omkring mig. Jag kan inte sluta kolla. Jag vill ju så gärna också vara som dom. Ja är som jag är och de är inte nå jag kan ändra på men de absolut nå jag vill ändra på. Vissa dagar känner man sig glad och nöjd med sig själv. Men jag mins fan inte den dagen jag kände mig snygg. Förr när jag var yngre tyckte jag att jag var svin snygg när jag köpt nya jeans t.ex.. Men nu kan jag köpa 3 par nya jeans och inte känna någon skillnad. Ja kan köpa hur mkt som helst men ändå känner jag mig lika ful ändå. Eller ful kanske var fel ord inte känner jag mig ful direkt men inte snygg heller eller söt. Ja är bara tråkig och lite onormal.
Att vara tjej på17 år är inte lätt de är inte alls lätt. Ja vet att jag borde sluta kolla på andra mäta mig med alla andra. Och fantisera om en annan Lina. Ja är ju faktiskt som jag är. Men hur gör man! Hur får man tankarna rikdade mot nå annat?
Jag minns inte den dagen jag kännde mig nöjd med vad jag hade på mig! Klart jag gråter ibland. när jag inte kommer på vad jag sak ha på mig, När jag verkligen inte orkar bry mig mer. De är inte någon ide jag kommer alldrig bli nöjd. Så de blir typ mjukisbyxor oxh ett skal med dåligt självförtroende och osäkerhet.

De finns en tjej, Men inte på denna jord. Som var så  otroligt säker med sig själv hon hade de där som jag också vill ha. Självförtroendet.
När jag satt och pratade med prästen när jag måde som sämst efter Denisés död. Så sa han till mig att jag såg upp till denisé hon var som en förebild. Och de håller jag med om. Jag tycker verkligen att denisé hade nå som ingen annan hade nå som jag är så sjukt avis på. Hon var verkligen speciel och de vill jag också vara.

Denisé du är verkligen helt underbar!!

Söndag

God morgon eller ska jag kanske skriva goddag. Jag har som vart uppe sen 7 imose då jag hade tvätt tid trött!
förutom att tvätta har jag städat hela lägenheten ska bara diska också.

Igår var jag med sofie mkt trevliogt hoppas de händer igen :) snart <3 Så vi kan se film osv.

Jag är så tråkig har som inte nbå att skriva om.. Tråkig! Men nu vet ni att jag lever iaf :P

Pözz

Hellu

Nu sitter jag och kollar runt på massa spel på Facebook. Och jappe har åkt hem för ett tag sen. Så nu är jag ensamen igen. Men de gör inte så mkt.

Har faktiskt inte så mkt att säga =( Tråkig jag är skriver ikv =) puss

Hejsan

Har vart riktigt dåkig på att uppdatera. Men har jaft en massa annat för mig. Nu har jag precis vaknat och tänkte plugga lite så man kommer igång med skoan igen.Usch så trist. Men tyvärr de är ju nå man måste göra..

Igår var jag på möte på uh (UngdomensHus) En fritidsgård här i luleå för er som inte vet. Jag har jobbat där för ganska länge sen. Men nu blev jag tillfrågad om jag ville jobba där igen. Och varför inte. Då har man lite mer att göra på schemat och man får ett liv med mindre död tid. =) Så nu har vi gått igenom vilka dagar och så som vi ska jobba =) Känns bra de

Men som sagt så ska jag plugga inte ostta här :P Så vi hörs sen kraam

Snälla söta :P

Nu måste jag bara klaga lite på min Läsare :P Eller vad jag ska kalla de. Menar inge illa alls. Men igår tex så hade jag 14 läsare på bloggen. Men ingen har komenterat nå :( Jag vill ju veta vad ni tycker om mitt skrivande och vad jag ska förbättre =)

Hej

Nu sitter hemma i lägenheten och skrivet i min blogg. Har Precis läst lite i en bok som heter "14 år till salu" En jätte bra bok som ni verkliegn borde läsa! Man blir het fast i den.
Nu ska jag fara til Jappe och hämta lite saker :)

Idag hade jag inte den bästa morgonen! MIn buss till skolan går 07:30 jag vaknade 07:19 :s Så jag hade 11 min på mig att springa till bussen. Men som tur är så hann jag. Fråga mig inte hur!
Skolan idag var helt okey hände inge nå spec.

Men nu ska jag mysa med killen innan jag ska fara och fixa lite saker.

Puss hejs

Ja viste inte att någon kunde vara så underbar!

Var rädd om era vänner, familj, nära och kära. Livet kan vända vilken sekund som helst.
De här är min historia om hur mitt liv vände två gånger väldigt fort.

Densié du förändrade allt ♥

Mina år i mellanstadiet var riktigt jobbiga. I 8an hade jag inga betyg kvar, allt var helt kört. Men jag insåg att jag måste verkligen kämpa för att ta min in på ett gymnasium. Dom sista månaderna i 9:an gjorde jag ett ryck som jag verkligen inte förstår hur jag orkade, vars fick jag min enegi ifrån? Kanske var de ödet som ville att jag skulle träffa Denisé. Jag kämpade och jag klarade de. Jag kom in på Omvårdnadspogrammet.

Ja har en kompis som heter Lisa Vi har känt varann i ganska många år nu. Och hon är ett år äldre än mig. När jag skulle börja första året på Op (Omvårdnads) så gav hon mig ett tips. Jag skulle kolla lite extra på någon i klassen. Och förhoppningsvis skulle denna någon kolla tillbaka.  Någon jag senare kanske kunde bli riktigt bra vän med. 
Jag gjorde precis som Lisa sa och de är jag så glad för.

Vi var högst upp på våning 7. Maj och Kerstin ropade upp våra namn och vi skulle berätta lite om oss själva. Och usch va jag var nervös. Jag var så klart först också eftersom att jag är alltid först på klass listan. (Lina Almen :P) Jag kollade runt i klassrummet. Några kände jag igen sen konfirmationen. De kännde tryggt att ha någon, jag iaf viste namnet på. Ja kollade om ja hittade någon jag skulle titta lite extra på, och de gjorde jag. Hon den där blonda där nere till vänster. Hon med dom ljusa jeanen från Vila och den svarta skin jackan som även den var från vila och svarta puma skorna på sig. Hennes namn ropades upp hon hete Denisé.

Jag kollade på henne och hon kollade tillbaka. Jag visste inte riktigt om de blev rätt stämning där. Hon kanske tyckte jag verkade jätte konstig som bara satt där och glode. Senare blev de lunch jag gick med brudarna från konfan. Men jag kollade efter Denisé. Jag ville ju att hon skulle komma och sitta och äta med oss. Jag sa till Lisa Lind En tjej från klassen att vi borde fråga om Densié ville sitta och äta i vårat bord. Lisa som har ett stort hjärta och inte är särskilt blyg frågade helt enkelt om Denisé inte ville sitta med oss istället. Och de ville hon så klart.
Jag försöke få in så många ord med henne som möjligt under den lunchen. Jag tror de gick kanske bra faktiskt.

Efter ett tag blev vi vänner jag och denisé. Vi satt med varann på nästan varända lektion. Vi jobbade flitigt tillsammans. De var första gången jag verkligen tyckte de var kul att gå till skolan. De var faktiskt så att helgerna var jobbiga och jag ville att de skulle bli vecka så man kunde få gå till skolan igen. Mitt självförtroende var större än någonsin.  Jag var så glad att jag hade lärt känna Denisé. Vi cyklade tillsammans hem från skolan. Hon for till sin pojkvän Kim och jag hem till min pojkvän Jacob. Vi snackade skit på rasterna och vi hade ganska mkt gemensamt. Hon var en sån tjej som man önskar man hade som vän. Ja behövde inte drömma om en sån vän mera för nu hade jag en. Jag var otroligt lycklig.

Livet hade fått sin första vändning. Allt gick så bra nu förtiden. Jag hade en riktigt bra kompis i skolan och många fler. Jag hade bra betyg, något som jag inte haft på länge. Om man inte har de bra i skolan hemma, i hjärtat eller någon annastans så är de svårt att fixa betygen. Men nu var de så bra det kunde bli. De var verkligen mitt livs höjdpungt.

Tiden gick och jag sabbade vänskapen med Denisé. Mitt livs största misstag. Jag förstår inte hur man kan göra så mot en kompis, som jag gjorde. Jag vill inte skriva om vad jag gjorde. Men de var inte okey alls!

Livet vart surt. Jag var inte i skoaln på en vecka. Ja orkade inte. Alla betyg jag hade kämpat upp föll direkt. Den bra platsen jag hade i klassen försvann. Jag fick lite av en depretion. Jag hatade mig själv. Jag skärde mig och ville bara dö. De var den ända vägen ut tyckte jag! Jag hade fått en gåva. En guld linje i livet. Allt var så lätt. Men så förstörde jag allt jag rev muren mellan Denisé och mig. Jag mår så dåligt över de. Julen kom och de gjorde även jul lovet. Jag blev glad för att jag fick vara hemma slippa vara i skolan. Känna mig dum och försöka undvika att titta på Denisé. Jag klarade helt enkelt inte av de.

De blev den 23 December och jag var hos min mormor. Jag skulle klä granen. Medans jag klädde granen fick jag ett sms. Denisé är död. De var ju så klar inte någontig jag trodde på. Men man fick en klump i magen. Jag trodde hon och Camilla (Tjejen jag fick smset av) Lurades med mig. Jag frågade om de var sant. Hur de gick till när, var hur? Hon svarade på alla frågor jag hade med inte trodde jag henne. Jag ringde en riktigt bra vän och frågade vad jag skulle göra? Skulle jag ringa Denisé eller vad skulle jag göra? Hon tyckte jag skulle ringa Denisé. Om hon svara vet jag ju säkert att hon lever. Att hon inte skulle svara fanns knappt som ett alternativ. Jag satt ett tag vid telefonen hos min mormor och funderade på vad jag skulle säga till Denisé när hon svarat. Jag ringde och var nervösare än någonsin.

Hej du har kommit till Denisé mobil jag kan inte svar just nu!

Någonting sånt sa hon. I sin telefonsvarare. Jag tänkte att de kan inte vara sant. Inte är Min klasskompis död. Hon har bara stängt av mobilen för att jag sak tro att de är sant de som Camilla och Denisé försöker få i mig.

Jag ringde tillbaka till min kompis Jennifer. Vi bestämde att vi skulle träffas. Jag skyndade mig med att bynta julgranen och gick fort till jennifer efter de. Jag fick fler sms, -Är de sant? har hon tagit livet av sig?
-Jag har hört vad som har hänt. Jag bekagar.

Klumoen i magen var nu riktigt stor! Tänk om dom faktiskt hade rätt Camilla kanske satt där hemma och grät. Hon kanske inte alls vara med Densié.

De var dagen för jul, Jag och jennifer gick ut och gick. Vi pratade om det här hela dagen. När vi var i stan bestämde vi oss för att ta bussen hem. Men när vi satt oss på bussen kom vi på att om vi går till tågrelsen och de är ljus där så är de faktiskt sant. Men annars så lever Denisé. Vi hoppade snabba av bussen coh tog en annan buss mot platsen där vi fått reda på att de skulle ha hänt. Vi hoppade av bussen och jag berädde mig på de värsta. När vi kom närmare såg vi någontig svagt som lyste där borta. Kanske var de ljus. Och mycket riktrigt de var de. Jag viste inte vad jag kulle ta mig till. Om jag skulle gråta eller dö. De var så otroligt obehagligt att se julklappen till henne ljus och kort. Att stå vid relsen och tänka sig att jus här för några timmar sen dog en underbar människa. Just här hade hon gått sina sista minuter av livet. Just här togs en underbar ängel tillbaks till himlen.

Jag blev riktigt chokad och livet gick ner förs direkt. De var natten till julafton jag låg i soffan hos Jappe, jag grät och grät. Jag skrev sms till Densie´och berättade för henne hur mkt hon bettyde för mig, men inget svar. Tårarna rann ännu mera nu. Någon gång där mitt i natten gick jag och Jappe till Stat och åt. Jag kommer ihåg att ja sa till han att de är den sämsta julafton jag någonsin haft.

Vid den tiden borde jag ligga i sängen och längta tills julafton. Längta till alla julklapparna. Men så vart de inte i år. Ja tände ljus och satte fram en bild på Denisé i Jappes rum . Den bilden stog där länge. Tills den hamnade i min plånbok. Nu var hon med mig överallt.

I slutet av jullovet kändes de som att de hade sjukigt in. Jag hade förståt att de var sant. Men ännu hade jag inte märkt av dom stunder då man verkligen saknade att ha densié. Skolan började, många minnes stunder gick vi på. Då kom alla studer då man verkligen insåg att denisé är inte här. Hon kommer inte tillbaka.
Tårarna rann, livet försvann.

NU kom den andra vändningen.
Livet gick inte alls bra nu.
Man kände att nu är de slut.
Nu orkar jag inte mera.

Nu har de gått ganska länge. Jag saknar dig lite mer varje dag. Vissa dagar tänker jag mer på dig, Som idag. Jag hoppas verkligen att vi ses snart. Jag önskar med hela mitt hjärta att döden är fridfullt att man faktiskt kan ses i döden. Att du och jag får återförenas. och att vi får brata om allt som vi inte hann. Att jag får säga förlåt ansikte mot ansikte. Att jag får ge dig en kram känna dina armar runt mig och höra dig säga,
-Du är förlåten Lina! Jag älskar dig ♥




Min morgon

Godmorgon alla bloggläsare!

Idag började min dag med att jag vaknade kl 08:55 exakt :P Ville så klart somna om men ni tror de gick? Nä.. ofc not. Så de var bara att kliva upp. Jag gjorde Te och två smörgåsar. Sen sate jag mig vid köksbordet lyssnade på Radio, åt min frukoas och spelade kort :P (Tant?) Jag har även hunnit fixa mina naglar. =) De var på tiden :p Så man kan säga att min morgon var helk ok.
Sen satte jag mig vid datan och kolade runt lite på facebook och bloggar. Pia hade skrivet två nya inlägg. Otroligt bra skrivet! Hon är så himla bra på att beskriva. Stort beröm till dig Pia.
För er som inte vet vem Pia är så kan jag förklara att hon är min kompis mamma. =)

Mina tankar börjar snurra runt runt i huvudet på mig.

Usch va orolig jag är...

Godmorgon världen. Jag vaknade nyss för treedje gången tror jag. Efter som att jag har astma så vaknar jag om nätterna och kan typ inte andas.. INte så kul men jag klarar mig. Men då vaknade jag för m in sista gång lite över nio. Och var jätte orolig. För någon dag sen sa min Mamma att hon vaknat mitt i natten av att hon hade jätte ont i huvudet, och att de brukar hon inte ha. De brukar ju bli bättre i skallen när man sover. Sen igår när jag pratatde med henne så sa hon att hon kände sig sjuk att hon är förkyld och att hon tror att hon har feber... Ja avd tänker ni på? Heheh jag kanska är nojjig.. Men jag blev faktiskt ganska orolig jag menar man vet ju inte om hon kanske har Svinifluiensan. Så jag skrev till henne direkt när jag vaknade och frågade om hon var på väg till jobbet, och de var hon. Hon ringde mig ocg jag sa att jag inte tycker hon ska till jobbet idag. Och att hon borde kolla sig jag menar om hon nu skulle vara sjuk så måste man ju kollla de på en gång inte när de är förskent!"

Usch, jag hoppas verkligen att hon blir frisk och att hon går och kollar sig. Om man tänker på vars hon jobbbar så är hon nog en kanske stor tisk grupp! Kvantum! Sjukt många människor handlar där varje dag. Och hon är där bland alla och dom fixar med mat och tar i massa handtag och massa sånt. Jag vill verkligen inte att hon ska blir sjuk!

Jag älskar ju min mamma (L) <3

Design

Här gör vi om ofta! Heheh som ni kanske märker :P
Jag har inget at skriva om just nu. Vill bara säga att snart ska jag nog sova puss hejs hörs imrron

Svar:

Teddy Björn om Hello:
Haha kanske time att köpa en ny mobil? Hur gick det med din jakt på en Xperia? :P


Heheh jo de är nog dax för de nu. Ja nu ska jag nog faktiskt köpa en. De börjar bli ett måste!
Jag kan ju inte ha ett stort hål i min telefon ^^

Hello

Kom hem från Pia för ett tag sen. Jag har hjälpt henne med att göra en blogg :) Så nu har vi ännu en bloggare här i bloggvärlden. Jag är så insopererad, efter att jag vart hemma hos Pia. Hennes lägenhet är inte lite snygg. Hon kan de där med inredning. Därför sitter jag nu och drömmer mig bort i Ikea katalogen. Jga har inte råd att köpa en massa nya saker till lägenheten just nu men jag sak spara så mkt jag kan föra tt jag sku kunna köpa lite saker :) Vill ju ha nya möbler nu! Heheh.

Förövrigt är jag svin hungrig! Ska snart äta middag. Men vad? Vad tycker ni? Pyttipanna, potatisbullar, korv och mos eller kanske blogbudding?
Svårt val de här. :P

Usch tappade mobilen i trappen idag.. Fan! Hehe de losnade en lite sak på sidan av monilen men den verkar fungera ändå :P Lite segare bara. Men de kan jag leva med :P'

Men nu blir de nog att fortsätta kolla Ikea katalogen :P

Vad tycker ni om Ikea? Har ni någonting därifrån?

Kort dag idag.

Hejsan everyone!

NU är jag hemma igen efter en mkt kort skol dag. Skolan gick bra och de ghorde även mitt möte idag. Gick faktiskt bättre äv vad jag trodde. :)
Nu sitter jag och kollar bussen. Ska till Pia och hjälpa henne med en blogg. Som ni sedan så klart måste läsa :)
Min buss går på 20 min så måste snart gå.

Hra så lite att skriva om nu. men senare blir de lite mera. Puss hejs så ses vi senare


God morron

Hejsan och godmorron. Snart ska jag på möte sen blir de skola. Har bara en lektion idag och de är tekenspråk :) Skönt. Jag kan verkligen inte bestäma mig vad jag ska ha på mig. Min buss går på en halv timme och jag måste sminka mig också hehe eller måste å måste, Jag vill :P

Älskar er <3 vi ses när jag kommer hem pusss

Duschen

Hej bloggen!
Var ett tag sen jag skev nu. Jga har vart sjuk och haft annat för mig. Idag hade jag preaktik och böjade kl 07:00 de betyder att jag måste kliva upp halt 6! Usch de vart inte kul men de gick ba. Var bara nå sjukt trött sen när jag kom hem. Hehe men de är sånt man får räkna med =) imorron ska jag på ett viktigt möte så de blir att duscha nu pch fixa mig lite så jag är redo imorron. Sen blir de att sova. Är inte trött alls typ men jag somnar säkert ganska snabbt sen när jag väl får känna kudden mot huvudet.

Fick besök idag av min mamma. Vi åt potatis bullar och sen spelade vi lite kort och hade de trevligt. Sen såg vi början av idol hemma innan hon var tvungen att fara hem igen. =) Så de var trevligt man kan lätt säga jag har haft en bra dag iallafall =)

Men nu ska jag hoppa in i duschen och så hörs vi imrron kraam!

God morron!

Nu är de så att jag har sovit sjukt dåligt! Usch jag hatar astma. Får ingen luft och där med kan ja inte sova heller..
Ajja de löser sig på nåt sätt antingen blir de bättre eller så kanske jag inte vaknar igen :P
Nä inte tror jag att jag dör iaf :P

Nu sitter jag vid datan, Har precis ätit gröt och nu ska jag till praktiken.

Pusshejs<3

Borde sova NU!

Hejsam igen bloggen! Har kollatr på Aa nu! Såå bra =) Skönt att de var lite bra som sist jag såg de. Nu längtar jag tills nästa vecka så jag kan se nästa avsnitt =) Wiii nå att se fram emot. Sen har jag och killen suttit och kollat på tv och myst. Jag Älskar dig Jacob!

Nu sitter jag och borde verkligen sova! Jga ska upp kl 8 imorron kanske inte så tidigt men jag borde sovi iaf =) Hehe vill inte försova mig imorron.

Har faktiskt inte så mkt mer att skriva om. Funderar på om jag ska skriva om Andra Aceny avsnittet. Men jag gör de imorron. så har ni cokså nå att se fram emot :P Eller kanske inte :P Hahah nu är jag trött och ska väl sova om jag kan :P

sov sött alla söta läsare ♥

Aa

Woohoo! Äntligen börjar Andra Avenyn igen! LÄngtat de kan man minst säga att jag har. Jag och alla min aa fans till kompisar. Heheh jag vet ett antal brudar som kommer sitta bänkade vid tv kl 21:00 ikv =) Hoppas även du tittar!

Jag kom precis hem från coop Extra. Eller ska vi kalla de Coop Forum nu?! Usch jag gillade ju Vårt gammla Coop men nu har dom fått någon dum idé om att de ska bli ett Coop Forum där.. Ajja de får välk duga då. Men jag HATAR när de ska ändra en massa saker. De var väl bra som de var? lr?..  Ajja nog om de. NÄr jag var på Copp Extra så köpte jag lite frukt och glass så jag tänkte göra en fruktsallad till Andra Avenyn :) Tänkte de skulle bli gott. Jga älskar frukt! Ska bara lära mig att äta de istället för godis! Jag är så godis beroende! Usch de är hemskt om jag inte gör nå åt de nu så kommer jag helt klart bli tjock som en gris.. Och de vill jag ju så klart inte, Hhehe liksom vem vill de? :P Men samtidigt är de verkligen inte fimt att vara för smal. Jag tycker de är skit fint att ha nå att ta i på tjejer :P Eller vad jag ska säga.. Häldre lite mullig än jätte smal! I ♥ That!

Har gjort en ny design till lisa. Vill säga LIsa Björklund.. Hehe känner ett stort antal Lisor :P Klicka HÄR för att komma till hennes blogg. KOmentera gärna vad ni tyckte om designen?

Puss puss Ses senare!


Godmorron.

Idag är de då Tisdag =) Min morgon har beståt av att snyta mig å vika tvätt :P Men jag känner mig piggare idag så blir nog att komma tillbaka till skolan/praktiken imorron. Har äntligen fått mina pengar idag =) Så nu blir de att handla löite till kylskåpet =)

jag har inte så mkt att säga. Ska kanske göra mig lite frukost och sen blir de att sitta på Ps (Photoshop) =)

Xoxo

Till minne av denisé

Har gjort en bild till minne av Denisé Markström en mkt saknad ängel ♥

Kilicka på bilden för att se den större!




Jag älskar dig denisé

Ny design

Vad tycker ni om den nya designen? Hehhe kanske inte så stor ändring men ändåp lite gran =)

Hahaha!!

Snacka om kul! Jag kollade runt på lite bloggar och så läste jag Foki's blogg. Och hittade denna video =)






Så jävla kul!!


Tv: tablå <3

♥♥
Haj bloggen!

Det var ett tag sen vi hördes av nu. Jag har varit hos min kille hela helgen. Vi har haft de jätte mysigt kollat på film. Och massa andra roliga saker. äVi har även tittat på tv.
Och där har jag lite saker att säga om de.  De är ju så mkt bra på tv nu! De är ju hundra pogram samtidigt som man vill se. Och man kan ju inte spendera hela dagarna att sitta vid tv:n. Då får man helt enkelt välja ut lite specielt bra tv:pogram man vill se. Jag kan ju börja med att säga att igår var de ju victoria secret fashion show, Usch av bra de är! Jag vill verkligen ha ett bh set från de märket. Men hur dyrt är de inte? JO typ svin dyrt.. Heheh kasnke när man blir rik. Viktoria? Vem är de? Finns hon? Kommer vi någonsin få veta vem hon är? Ja de är så många frågor som kommer upp när man ser pogramet. Vill verkligen veta!
Sen har vi ju de efterlängtatde Ensam mamma söker! Heheh så kul som jag är så tycker ju jag att de är jätte bra. Känns som om de inte är meningen att en 17 årig tjej som jag ska se de pogramet utan mera kanske äldre kvinnor. Men jag gillar de och kommer fortsätta se på de =) Heheh de är ganska kul att se alla desperata människor söka efter den rätte och nog alltid tror jag att de kan fungera nog =) Eller vad tror ni?
När då jag ville se Ensam mamma söker så ville killen se på Trolkarlens Hemligheter som gick på 5:an samma tid. Så de blev att hoppa lite fram och tillbaka =) Men de pogramet är ju också ganska så bra så de gjorde inget. Ett mkt spännande avsnitt tyckte jag de var. Men för er som såg. Vad tyckte ni om triket då hans skulle hålla andan i en lite basäng i mer än 17 min? Jag tyckte de var ganska självklart. Att hon som "kollade pulsen" på han hade en slang i handen. Om han hade vart på botten hela tiden hade ju triket vart såå mkt bättre!

Men nu är de slut skrivet om Tv: pigram =) Hhehe
Jag sitter nu här hemma i en liten förkylning och vet att jag måste göra läxa men jag orkar typ inte hehe lat som jag är =p
men nu ska jag kolla facebook och sen kanske jag pluggar vi får se puss hejs <3



Seg dag!

Idga har jag inte gjort nå alls hehe typ bara suttit vid datan å segat.. Hehhe uach va jobbigt man blir så trött. Men nu tänkte jag snart fara till killen och se vad han har för sig =)

Igår fick jag en låt av han som satte sig i skallen direkt!





Kärlek är som en vässad kniv, i onda händer tar den liv!

De stämemr ju faktiskt. Lr vad tror ni?



När jag inte har allt för mkt för mig brukar jag sitta å leka med ps (PhotoShop) Tänkte lägga upp lite bilder så ni får se. Heheh kan ju vara kul att titta på tänkte jag =)

Klicka på bilderna. Om du vill se den lite större!

Ett förstla gå header. Tänkte ha den men sen blev de den jag har nu =)





Sen gjorde jag en ljusare variant på en header =)




Lite sot =)




Puss hejs <3






Ny dag nya problem och lösningar

Godmorron bloggen.

Idag är det onsdag och dax för praktik för min del. Jag har min första praktik dag för denna termin. Tänkte att jag skulle hinna skriva ett kort inlägg innnan jag drar till bussen.. Ska snart sminka mig snabbt och borsta tänderna. Ikv blir de att se finalen av paradise hotell ville inte se de igår, hehe.. Igår köpte jag en skinnjacka och skulle ju då så klart vilja använda den idag men tyvärr de regnar och vill inte använda den första gången i regn. Vet inte omd e är så smart..

Men nu blir de att skynda hörs när jag kommer hem pussar (L)

Heej

Nu är jag hemma har legat i soffan nu ett tag och kollat på Paradis Hotell. Har tre pogram kvar =) Brukar du se på paradis hotell?

Borde plugga lite så jag får komma bort från alla tankar. Men vi ser ju hur de blir med de Hhehe

Ajja men nu ska jag kolla facebook skriver sen

RSS 2.0